Om Sandefjord Taekwon-Do Klubb

Grunnlegger av klubben er Thor Kristian Vestly som startet med Taekwon-Do i Tønsberg i 2000. Når han fikk grønt belte hadde han et ønsket om å engang starte klubb i Sandefjord. Tanken på å dele denne idrettsgleden til folket i Sandefjord økte for hvert år.

I 2006 flyttet han til Surnadal for å ta et år med trening på Taekwon-Do linja på Nordmøre Folkehøgskule. Der ble ny klubb planlagt, logo designet og søknader om opptak i NTN, NKF og NIF sendt . 7. August 2007 ble Sandefjord Taekwon-Do klubb stiftet av Thor Kristian under GM Per Christian Garnæs. Første nybegynnerpartiet fant sted i gymsalen på Gokstad skole og det kom 9 nysgjerrige elever.

I august 2012 hadde klubben en stand på Barnas Dag i sentrum og når klubben startet i september kom det over 30 personer, både barn og voksne. Dette var vendepunktet for klubben og siden da har klubben økt mer og mer.

I de senere årene har klubben trent på Varden, ungdomsskole, Unneberg Skole, Sande Skole og til Store Berganhallen der klubben er i dag.

Thor Kristian Vestly flyttet til Trondheim i 2015 og Ledet klubben derfra frem til årsmøtet mars 2017. Under det samme Årsmøtet ble Ernst W. Erdmann valgt som klubbens nye Styreleder.

Klubben feiret 10 års jubileum den 7 august 2017 og Thor Kristian Vestly ble utnevnt som Æresmedlem av klubben.

Klubbens Hovedinstruktør og Eksaminator er
Grand Master 9.Dan Per Christian Garnæs

Klubbens Ansvarlige Instruktør
3.Dan Ernst W. Erdmann