Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

 

 

TRENINGSGLEDE I ET GODT MILJØ

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, sparring og samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

Treningen er ufarlig og du trenger ikke å være i god form for å begynne. Treningen blir tilpasset dine forutsetninger, så hos oss blir du ingen ”benkesliter”.

Er du interessert i å delta i konkurranser har vi et stort konkurransetilbud. For deg som ikke føler for å delta i konkurranser (noe mange ikke gjør) har vi mange andre aktivitetstilbud hvor du kan få utfolde deg.

Ta sjansen! Prøv Taekwon-Do! Du har ingenting å tape!

Priser

Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

Treningsavgift per måned

Pris pr mnd 365,- 

Treningsavgift betales månedlig i 12 like store beløp med automatisk Vipps-avtale.

* Årlig medlemskontingent
75,- * 

Medlemsavgift: Årlig avgift, betales én gang i året. Faktura på dette kommer en gang per år.