Medlemskap og Priser

Følgende priser gjelder fra 01.08.2024

Treningsavgiften er basert på en årlig avgift som er delt i 12 like deler og betales med Vipps. Da treningsavgiften er delt på 12 like deler betaler man også når det er ferier, eksempelvis i sommerferien. (Treningsavgiften inkluderer administrative gebyr.)

En Årlig Medlemskontingent kommer ved innmelding og hver vår. Denne betales i appen Spond. Dette er et krav fra Norges Idrettsforbund (NIF) som da bekrefter at du er medlem i NIF og er en del av Norsk Idrett.

Klubben opererer med 1 måned oppsigelsestid. 

Treningsavgiften inkluderer blant annet:

 • Alle belter (hvitt til rødt) er gratis - (Utleveres etter bestått Gradering) 
 • Bok Gult til rødt er gratis - Utleveres etter bestått Gradering. (Første bok koster 150,- klubben dekker 50%)
 • Medlemskap i NIF (Norges Idrettsforbund)
 • Medlemskap i NKF (Norges Kampsport Forbund)
 • Medlemskap i NTN (National Taekwon-Do Norway)
 • Medlemskap i ITF (International Taekwon-Do Federation)
 • Kun autoriserte trenere (I NIF, NKF og NTN)
 • Undervisning og trening i leiede lokaler


Medlemskontingenten

 • 75,- Årlig medlemskontingent - (Ved innmelding og hver vår)
 • Medlemskap i Sandefjord Taekwon-Do Klubb
 • Skade- og ulykkesforsikring
 • Dette er et krav fra fra Norges Idrettsforbund (NIF) som da bekrefter at du er medlem i NIF og er en del av Norsk Idrett.


Familierabatt på treningsavgift:

 1. medlem, vanlig pris
 2. medlem, 15%
 3. medlem, 30%

Husk å gi oss beskjed om familierabatt

NB! Det tas forbehold om prisendringer.

Betaling

Betaling av Treningsavgifter og medlemskontingenter

Betaling med Vipps

Klubbens medlemssystem og betalingsløsning for treningsavgiften er integrert i nettsidene våre. Dette er felles for alle klubbene som tilhører NTN, som er vårt nasjonale Taekwon-Do forbund.

Treningsavgiften betales gjennom "Vipps gjentakende betaling". Da slipper du å legge inn kredittkortet hos oss, og betalingen skjer automatisk, til rett tid.

For å komme i gang med betalingen klikker du på linken "Ja takk, jeg blir med videre", i e-posten som sendes ut til nye medlemmer etter prøvetiden. 

Første betalingsmåned og forfallsdato blir satt til den datoen du setter opp Vipps-avtalen. Avtalen løper til medlemskapet blir sagt opp. Skulle man ønske å endre datoen må man ta kontakt med oss.

Hvert medlemskap er personlig. Dersom du betaler for flere medlemmer må du sette opp en egen Vipps-avtale for hvert enkelt medlem gjennom linken som er sendt ut på e-post, eller på medlemsprofilen til hvert enkelt barn.

OPPSETT AV FAST VIPPS BETALING

Når dere har bestemt dere for å fortsette etter prøvetiden og har gitt informasjon om dette til deres instruktør vil det etter kort tid komme en epost med en link. klikk på linken "JA TAKK, JEG BLIR MED VIDERE" og følg så instruksene som kommer opp. Alternativt kan dere videresende denne eposten til den personen som skal håndtere betalingen av treningen.

bli med

Etter at dere har trykket på "Ja takk, Jeg blir med videre" vil dere få opp en slik beskjed. tast inn telefon nr til den som skal være betaler og følg instruksjoner på skjermen for å fullføre. OBS Den datoen dere oppretter avtalen vil bli den datoen trekket blir utført månedlig. Så om dere ønsker en bestemt trekk dato venter dere med å betale til ønsket dato. Om dere senere ønsker å endre avtale, betaler, eller trekk dato må dere ta kontakt med oss for endring.

vipps

 

Gradering

Gradering holdes tre ganger i året:
Jul, påske og sommer. 

Graderingspriser
kr. 360,- pr. gradering for hvitt-rødt belte.
kr. 560,- pr. del gradering for sort belte

Hel graderinger avtales med klubben.


 

Forsikring

BARN (T.O.M. 12 ÅR)

Alle barn som er medlem i klubben eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.

LES MER OM FORSIKRING AV BARN T.O.M. 12 ÅR HER

UNGDOM OG VOKSNE (13 - 75 ÅR)

TRYG SKADESKJEMA

Utstyr

Etter du har prøvd Taekwon-Do og vil bli medlem hos oss så kan du kjøpe en ITF-godkjent drakt som du bestiller i vår nettbutikk

I vår nettbutikk, kan du bestille Kompendium (teoribok) sparringsutstyr og mere. Er varen på lager får man utlevert bestillingen som regel på neste trening.

 

Besøk vår nettbutikk